Vi fortsätter presentera våra samarbetspartners som är en del av våra medlemsförmåner i Black Support. Förra gången fick lite inblick i Restaurang Emma och näst på tur är Buddys. Jag pratade lite med en av ägarna, Daniel Olsson:
Kan du beskriva de bästa sakerna med buddys?
”Att vi har en sådan bredd. Allt från shuffleboard och bowling till god mat och drinkar. Det finns något för alla oavsett om det är barnkalas, firmafest eller några kompisar som bara vill gå ut och umgås. Och allt till rimliga priser.”

Ta med nära och kära och gå till Buddys.

Våra medlemmar bjuds på en timmas bowling efter de ätit brunch på söndagar april ut och efter sommarstängningen. Vad ingår i brunchbuffén?
”Brunchen varierar från vecka till veckan men där finns ett stort utbud av både kallt och varmt. Samt en glassbuffe till dessert.”

Hur tror du det går för FCT i år?
”Jag är optimist och hoppas de går upp. Skulle de inte göra det denna säsong så vill jag ju få upp dem i superettan så snart som möjligt!

Så ta chansen nu i april och gå på buddys brunch och spela en timmas bowling efteråt på en söndag under april. Hinner du inte under april månad så kommer brunchen tillbaka efter buddys sommaruppehåll.
OBS! Erbjudandet gäller vid uppvisande av medlemskort!