Under 2019 kommer vi ha flera medlemsförmåner för våra medlemmar och ett av våra samarbeten är med
Restaurang Emma (Gamla “Emmas”) där du som medlem får 10% rabatt på all mat. Vi åkte dit och ställde några frågor:

Fantastiskt kul att ni vill vara med och samarbeta med oss och ge 10% rabatt på mat till våra medlemmar. Vad var det som fick er att bli samarbetspartners med oss?
“Vi vill bidra till gemenskapen som finns i supporterklubben. Jag är uppväxt i Trollhättan och spelat fotboll i IFK som yngre och känner att det är en självklarhet att stötta den lokala idrotten på det sätt som vi kan. Den sociala biten inom idrotten som är utanför planen är oerhört viktigt också. Nästan viktigare för många skulle jag tro.”


Ni är alltså nya ägare sedan slutet av 2018. Vad har ni gjort för att sätta er prägel på restaurangen?

“Vi har bl.a. totalrenoverat ytskikt, inredning och även installerat nytt ventilationssystem för att få till en miljö som är välkomnande för alla. Alla från de som vill sitta och ta några öl i lugn och ro till familjer som kommer hit på middagar.”


Märks det även på maten att ni är nya ägare?

“Vi har uppdaterat menyn och satsat på fina råvaror. Vi har även satsat på att göra så mycket som möjligt från grunden. T.ex. hamburgarna, schnitzlarna och alla såser är gjorda från grunden av våra kockar. Sen har vi även ett större urval av öl både på fat och flaska för att tillgodose så många som möjligt. Plus att det är många som tycker det är rätt kul och intressant med stor variation.”

 

Vi kommer under året både samlas innan och efter vissa matcher på Restaurang Emma, men även träffas på andra dagar för att ta en lunch tillsammans. Mer info om det kommer här på hemsidan och Facebook inför varje träff.