FCT bjöd verkligen på en fantastisk fotboll under söndagen. Det radades upp snygga anfall och bra målchanser. Väldigt bra fart på båda kanterna. Det var några nya ansikten i klacken som var med och hejade och klappa händerna, det var riktigt kul att se. Varmt välkomna igen.

I Black Support så hade vi en banderoll som skulle föreställa Johan Lundgrens rygg på matchtröjan. Kändes kul att hylla en såpass duktig lokal spelare som valt att komma tillbaka efter åren i Superettan. Han kommer vara en viktig del i vårt återtåg till den nämnda serien.

Vi fick även ett kort tillsammans med backjättarna Alen och Tommie som valt att komma tillbaka till FCT.

Två hemvändare välkomnades med banderoller och glada tillrop.

Under matchen fick vi en hel del nya medlemmar vilket är jättekul. Som någon sa igår: “Man behöver ju inte stå med er å heja hela tiden, utan pengarna går ju till något riktigt positivt.” Sen får man dessutom, bland annat, en kopp kaffe vid varje hemmamatch i kiosken på sittplatsläktaren. Så om du inte redan har blivit medlem så gå in på “bli medlem” i menyn här uppe och fyll i dina uppgifter så får du ditt medlemskort vid nästa hemmamatch.

Nu under veckan kommer det ett paket med lite härliga TIFOgrejer som vi beställt, så vid nästa hemmamatch mot FBK Karlstad blir det en riktigt härlig inramning! Ska bli riktigt kul att det är på A-planen igen. Då är alla välkomna att delta i hejandet på sittplatsläktaren.

Kvalplats just nu, lång väg kvar, men vi är med i toppen och det känns skönt. Framåt FCT!