Sjuntorpsvallen i härlig sommarvärme med kvällsol kan vara den mysigaste ställen jag sett en FCTmatch på! Riktigt härligt. Familjär och god stämning från första stund på vallen. Vid inmarschen hälsade speakern välkommen till matchen mellan Trolhättans stolthet och FC Trollhättan. Tätt följt av att Sjuntorp bara var åtta matcher ifrån Europaspel. Den reda goda stämningen höjdes ännu mer med hjälp av detta som följdes upp av nationalsången.

Sjuntorp gjorde det riktigt bra i 30 minuter, men FCT kunde gå till pausvila med 0-2. sen i andra så visade killarna skillnaden med fem snabba mål och bud på en hel del fler. Slutresultatet blev alltså 0-7 och vi är vidare till kvartsfinal mot Skövde AIK i DM. Bästa kvittot idag fick vi på att Knutsen slitit som ett djur under rehaben och är nu redo att kötta på rejält under matcher på topp. Kan bli ett farligt vapen i vikta matcher framöver.

Vi var ca 15 personer från Black Support idag som njöt i solen och vi fick två nya medlemmar samt fyra nya bokningar till bussresan den 16 juni till Karstad. Vi är nu uppe i 30 anmälningar, så om ni inte redan bokat er plats så gör det nu innan de tar slut! Ses på Måndag då Vänersborgs näst bästa lag kommer på besök med bl.a. Pontus Johansson i laget.